VULKANIZERSTVO RAKUN, MARIBOR

Pokličite - 041 553 666

 

POPRAVILO in PRODAJA "ALU" IN JEKLENIH PLATIŠČ

.

Iščete unikatne, moderne, prav posebna alu platišča. Nudimo izjemnoizbiro alu in jeklenih platišč s kratkimi dobavnimi roki in super cenami! Pridite in si jih poglejte v živo ali pobrskajmo skupaj in ob pravem nasvetu najdemo najboljše za vaš avtomobil.

 

 

 

 

 

    041 553 666    |    prodaja alu in  jeklenih platišč s slikami in cenami poteka tudi preko portalov       Avto.net Bolha

 

 

POPRAVILO RABLJENIH JEKLENIH IN ALU PLATIŠČ "ODRGNINE, RAVNANJE, ..."

.

Popravilo rabljenih jeklenih ali alu platišč poteka hitro, strokovno in ugodneje kot zamenjava. Večino platišč lahko zamenjamo z novim. Ponujamo tudi odkup platišč s pnevmatikami ali brez. Povprašajte, smo zelo fleksibilni in na koncu vedno dosežemo obojestransko zadovoljstvo. Več kot 10 let Izkušenj izključno na področju vulkanizerstva, in odpravljanja težav v povezavi s tresenjem avtomobila, nam daje dobro izhodišče za popravilo platišč, kar izvajamo že več kot 7 let.

 

Pri popravilu platišč delamo na način:

- ravnanja platišč

- varjenja platišč

- popravilo prask in odrgnin (robniki, avtopralnice ipd)

- celotna obnova platišč

 

Ravnanje platišč


Popravilo platišč je opravljeno tako, da je platišče po postopku še vedno varno in kar je zelo pomembno, v večini primerov brez ''struženja''. Popravljeno platišče tako obdrži prvotno debelino materiala, s tem pa je možno ponovno popravilo v primeru ponovne poškodbe. Popravila platišč opravljamo na profesionalni napravi ATEK


Varjenje platišč


Varjenje je opravljeno strokovno in kvalitetno, in platišče je po popravilu popolnoma varno! V svoje delo zaupamo, tako da velja garancija na sam var! (izjema so platišča izredno slabe kakovosti, replike ipd.) V kolikor je platišče poškodovano preveč, vas opozorimo že ob pregledu in odsvetujemo popravilo. 


Popravilo prask in odrgnin od robnikov


Platišča lahko popravimo tudi lokalno, torej samo na predelih ki so poškodovani od pločnikov, oz. robnikov. Tako ni potrebe, da bi ''ranili'' tovarniško plast barve na celotnem platišču. Popravilo je praktično neopazno.


Celotna obnova platišč


V kolikor so platišča že zdelana, ali bi si želeli samo drugo barvo platišč, nudimo tudi barvanje celotnih platišč. V primeru zimske uporabe, je material platišča velikokrat korodiniran, poškodovan, zato je bolj primerno peskanje platišča. Nato lahko izvedemo prašno barvanje, ali pa klasično ličarsko barvanje.

 

 

Pred popravilom platišča in po popravilu

kliknite na sliko za povečavo<

 

Slikajte poškodbo in vprašajte za ceno

 

 

prodaja-alu-platisc-platišč-znamke